undefined
undefined
undefined
Condensul poate deveni o problema in mod firesc in bucatarie,deoarece la fierbere se degaja o mare cantitate de abur.Impotriva acestuia importante sunt:aerisirea,incalzirea si o buna izolare a peretelui.Bucataria se aeriseste bine cu ajutorul unei hote sau prin deschiderea ferestrelor.Multa atentie ca bucataria sa fie mereu suficient de bine incalzita.Izolati peretele exterior casa nu se raceasca.Varuiti zidul si evitati vopsirea lui cu o vopsea pe baza de ulei sau puneti un tapet mai gros eventual cu un strat izolant.Nu uscati rufele in bucatarie.Lasati mancarea sa fiarba la foc mic.Pregatiti mancaruri care se pot fierbe inabusit.
http://ingrijire.blogspot.ro/2012/12/cum-scapi-de-condens-in-subsol.html
Related Posts:
Vopsitul podelei
Pentru vopsirea podelei albe se da mai intai pe scandura, cu pensula, un strat de ulei de in fiert.Acest strat se numeste "grund".Se lasa sa se usuc… Read More
Podele albe de brad
Podele albe de brad se spala cu lesie si sapun dupa ce a fost curatata mai intai bine de praf.
Se freaca cu peria bucata cu bucata si se limpezeste… Read More
Cum se indeparteaza ceara veche
Daca podeaua este prea incarcata cu ceara si s-a format un strat prea gros de ceara, se indeparteaza ceara si dupa aceea se aplica alta.
Se pregate… Read More
Podele albe ceruite
O podea alba, fara crapaturi se lustruieste cu ceara.
Se spala bine si cand este uscata se unge cu ceara de parchet.A doua zi se lustruieste.Cand s… Read More
Podeaua vopsita
Podeaua se spala cu apa si sapun, fara s-o frecam cu peria, ca sa nu se zgarie vopseaua.
Apoi o limpezim cu apa cu tarate sau cu apa cu putin otet.
… Read More