Invata tot ceea ce trebuie sa stii

Vanzari obiecte de cult

Vanzari obiecte de cult
icoane ortodoxe

Cum se calculeaza volumul unei incaperi

(lungimea *latimea) incaperii * inaltimea

Un metru cub este o unitate de volum. Pentru a găsi volumul unui obiect având o formă cilindrică (de exemplu, o cutie), aveți nevoie de lungimea (în metri) înmulțit cu lățimea (în metri prea) și se înmulțește cu înălțimea (în metri din nou). Este logic, nu este, că contorul multiplicat pe el însuși de trei ori se transformă într-un metru cub!
Dacă este necesar să se calculeze volumul obiectului NU este forma cubica (de exemplu, sferă, prisme, con), pentru a calcula volumul lor au o formulă specială. Dacă aveți nevoie de ele, te sfătuiesc să vezi un manual de geometrie.
Cred că toată lumea înțelege că formula de calcul a volumului în metri cubi pentru fiecare formă geometrică va fi diferit.
Deci, aveți nevoie pentru a face toate măsurătorile necesare și apoi se folosește formula corespunzătoare. În cazul în care forma este neregulată în formulă, atunci se împarte în mai multe forme standard și apoi adăugați-le la fiecare alte volume.
Trebuie amintit faptul că sunt luate toate măsurătorile exact în metri. De exemplu, în cazul obiectului înălțime de 70 cm, atunci acesta trebuie să fie convertite în metri: 70 cm = 0,7 m.
Cel mai simplu exemplu - volumul camerei
Pentru a calcula volumul, trebuie să utilizați formula de a găsi volumul unui paralelipiped.
a - lungime, b - lățimea, c - înălțimea.
Astfel, se măsoară lungimea / lățimea / înălțimea camerei, și apoi se multiplica aceste valori între ele.
Dacă știți zona, apoi se calculează volumul chiar mai ușor - pentru a măsura înălțimea suficient și se înmulțește această valoare cu suma respectivă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Icoane de vanzare

Romania cadouri

brico365