Aragazul
Stergeti aragazul la fiecare utilizare.Pe timpul folosirii lui tineti un burete umed tot timpul pregatit pentru ca in cazul patarii sa puteti sterge repede.Aragazul se poate sterge usor atata timp cat este cald.Partile componente ale aragazului trebuie descompuse cel putin o data pe luna si curatare temeinic.Daca exista pete in cuptor
-->
care nu cedeaza- mancare arsa, atunci curatati cu o perie de dinti veche si soda caustica.
Sfaturi
Manerele din lemn, os sau din fildes de la tacamuri nu trebuie sa ajunga in apa.
Apucati paharul cu picior intotdeauna de picior; folositi un lighenas de plastic pt spalarea pt ca paharele sa nu se loveasca de chiuveta.
Nu asezati mai multe pahare in lighenas.Spalati-le pe fiecare.
Oalele arse sau cu mancare lipita, pt a se inmuia, se vor lasa peste noapte umplute cu apa rece si ceva sare; daca nu iese, oala trebuie fiarta.