Invata tot ceea ce trebuie sa stii

Vanzari obiecte de cult

Vanzari obiecte de cult
icoane ortodoxe

Tipuri de feedback

1) Feedbackul pozitivTe urmaresc de ceva vreme si imi place ce scrii. As vrea sa faci mai multe materiale pe partea tehnica a unui blog, pentru ca acolo am cele mai multe intrebari. Mersi si keep up the good work!Cel care il ofera apreciaza ce faci si mai mult, vrea sa devii mai bun, deci iti ofera ideile lui pentru a-ti atinge scopul. De multe ori, astfel de idei din exterior iti pot deschide mintea asupra unor lucruri pe care tu probabil nu le vezi.Efectul feedbackului negativ este de imbunatatire a continutului si, implicit, de crestere. Cand il primesti, incearca sa vezi ideea din spatele a ceea ce scrie omul respectiv.

2) Feedbackul negativM-a plictisit rau articolul asta, nici n-am apucat sa-l citesc pana la capat ca as fi adormit. Imi placea mai mult cum scriai inainte. Daca tii neaparat sa faci o schimbare, atunci ar trebui sa faci X si Y diferit.

 3) Feedbackul distructivBlogul tau e de rahat. N-o sa te citeasca nimeni niciodata, asa ca lasa-te rapid.Cei care il ofera sunt asa-zisii hateri, cei care nu fac nimic decat sa imparta parerea lor nasoala despre orice ii inconjoara.Cel care trimite feedbackul distructiv nu are niciun scop. Haterii sunt pur si simplu invidiosi, cel mai probabil nu au realizat nimic in viata asta si au o gramada de timp de pierdut.Efectul rau al feedbackului distructiv este de descurajare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Icoane de vanzare

Romania cadouri

brico365